Εκπαιδευτική επίσκεψη

Την Παρασκευή  19 Απριλίου 2024 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημοτικό σχολείο Ράχης-Τρποτάμου. Εκεί μας υποδέχτηκαν εγκάρδια οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του σχολείου. Ειδικά οι μαθητές/τριες των  Ε΄ και της Στ΄τάξεων των δύο σχολικών μονάδων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μετά από το πρόγραμμα αλληλογραφίας που είχε υλοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δράσεων της εσωτερικής αξιολόγησης και με στόχο  βελτίωσης την εξοικείωση των μαθητών στην ανάγνωση κειμένων με σκοπό την γλωσσική ανάπτυξη και την καλλιέργεια της δια βίου ανάγνωσης (lifelong reading), η εκπαιδευτικός Γιουβάνου Δέσποινα (ΠΕ06) υλοποιεί τη συγκεκριμένη δράση αλληλογραφίας μεταξύ των μαθητών/τριών των δύο σχολείων με τίτλο: Free Voluntary Silent Reading.

Στη συνέχεια όλοι μαζί επισκέφτηκαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου ακολούθησαν παιχνίδια και αγώνες.  Οι μαθητές/τριες  έφυγαν ενθουσιασμένοι αφού γνωρίστηκαν μεταξύ τους και γνώρισαν τις εγκαταστάσεις μιας γειτονικής  σχολικής μονάδας.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του  του Δ. Σ. Ράχης – Τριποτάμου για τη ζεστή  υποδοχή , τη φιλοξενία και την ξενάγηση. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση της ταβέρνας «το παλιό ποδήλατο» για την προσφορά σάντουιτς και χυμών σε όλους τους μαθητές!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...