Μύρισαν…Χριστούγεννα! 

Με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή και τις εκδηλώσεις,  έκλεισε σήμερα 22 Δεκεμβρίου,  η περίοδος των δράσεων  για τα Χριστούγεννα στις οποίες συμμετείχε εκτός από όλο το μαθητικό δυναμικό της σχολικής μας μονάδας και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων .

Αρχικά,  κατά τη διάρκεια  των δύο τελευταίων εβδομάδων, στο πλαίσιο των δράσεων εθελοντισμού, συγκεντρώθηκαν στα δύο κτίρια τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που πρόσφεραν οι γονείς των μαθητών/τριών στον Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας ”Πρωτοβουλία για το παιδί ” για να βοηθήσουν το δύσκολο και αξιέπαινο έργο που προσφέρει στις δομές του.

Στη συνέχεια, οι εκπαιδευτικοί με τη βοήθεια των μαθητών/τριών πραγματοποίησαν τον χριστουγεννιάτικο, εορταστικό στολισμό των χώρων του σχολείου.

 Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου   οι μαθητές/τριες των Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων παρουσίασαν  τη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Μια γιορτή που τα είχε όλα: κουλουράκια, άχνη, κουραμπιέδες! Μύρισαν Χριστούγεννα από τα χεράκια των μικρών μας chefs!

 Με τη λήξη της εκδήλωσης όλοι και όλες έλαβαν το δώρο τους από την απρόσμενη επίσκεψη του Αι Βασίλη.

Τέλος τηρήσαμε το έθιμο ψάλλοντας τα κάλαντα και δίνοντας ευχές στους κατοίκους των γειτονιών των δύο  χωριών. Τα έσοδα από τη συγκεκριμένη δράση θα διατεθούν επίσης στον Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας ”Πρωτοβουλία για το παιδί ”.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

από τους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...