ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές

Διαβάστε τα παρακάτω βήματα για την εγγραφή του μαθητή στα κλειστά μαθήματα που θα δημιουργηθούν .

Απάντηση:

Η προσωποποιημένη είσοδος στην υπηρεσία, οδηγεί τον μαθητή στο  προσωπικό του χαρτοφυλάκιο. Εκεί, μπορεί να κάνει εγγραφή στα ηλεκτρονικά μαθήματα που έχουν δημιουργήσει οι εκπαιδευτικοί του σχολείου του, για τη συγκεκριμένη σχολική χρονιά (με ένα κλικ). Για την πρόσβαση σε υλικό ανοικτών μαθημάτων δεν απαιτείται η σύνδεση με λογαριασμό χρήστη για τους μαθητές.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βήμα 1.   Μπαίνω στην πλατφόρμα και κάνω σύνδεση με τους κωδικούς που έχω.  Βήμα 2: Η προσωποποιημένη είσοδος του μαθητή στην υπηρεσία, οδηγεί τον μαθητή στο προσωπικό του χαρτοφυλάκιο. Εκεί, αρχικά κάνει εγγραφή  σε μάθημα στα ηλεκτρονικά μαθήματα που έχουν δημιουργήσει οι εκπαιδευτικοί του σχολείου του Ο δάσκαλος της τάξης του) , για τη συγκεκριμένη σχολική  χρονιά (με ένα κλικ).

 

Βήμα 3. Τσεκάρει στο κουτάκι τα μαθήματα της τάξης του.Για να τα εγγράψει στο χαρτοφυλάκιό του. Το v  θα εμφανιστεί μετά επιλεγμένο.

Αφού ολοκληρώσετε βγαίνετε από την πλατφόρμα. Μετά τη δημιουργία όταν θα μπαίνετε στα μαθήματα και θα είναι κλειστά με εγγραφή θα μπαίνετε με τους κωδικούς και θα βλέπει ο μαθητής μόνο την δική του τάξη μετά μαθήματα.

Μπορείτε να δείτε οδηγίες και στο παρακάτω βίντεο

[fvplayer src=”https://www.youtube.com/watch?v=uDZtAKtGDTg”]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...